Friday, January 7, 2011

BLOG BERHABUK + BERDEBU + BERSAWANG

hadoii da lama aku tak update blog nih.. Eh.. eh.. Lupa plak nak bagi salam.. Assalamualaikum semua.. hihihi Ni baru la betul.. Penuh dengan adab dan kesopanan.. Nak cepat punya pasal sampai terlupa nak bagi salam.. Ape khabar semua? Maap la sebab dah tak rajin nak bukak blog n  nak blogwalking.. Kesibukan melanda diri. Almaklum lah tahun baru kan.. So keje semua baru.. Aku je yang tak baru2. Masih orang yang sama..

Sebenarnya takde ape2 yang best pon entry kali nih.. Sekadar memberitahu aku sekarang tengah busy. Kepada kawan2 blogger yang lain tuh ampun maaf dipinta sebab ade comment2 n kunjungan yang tak berbalas. Nanti bile berkesempatan aku balas k. Korang tetap di hati aku. Even sibuk macam mana pon aku tetap takkan lupakan korang. 


Ha pasnih untuk pengetahuan korang jugak, aku akan cuti lagi daripada buat entry n bukak blog.. Sebabnya aku kena outstation.. Cewahh cam businesswoman la plak kan.. padahal aku nih hanyalah sekadar student biasa jer..
 Aku kena g kursus dekat PD selama tiga hari. So memang tak sempat la nak bukak blog.. Jgn rindu aku taw.. (Macam la blog aku nih fofular sangat!!)

Ok la.. Balik nanti aku hupdate puas2.. Muntah la korang bace tulisan aku pasnih.. BYe..

~~~SAYONARA~~~

2 comments:

aliefcmoi said...

hye..selamat kenal..follow my blog taw..thanx..-->
http://aliefcmoi.blogspot.com/..

fara_dikri said...

heyy , i tag u dalam segmen

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2011/02/kumpulan-blog-pink.html

join la yee :)