Monday, December 20, 2010

Gumbiranya!! Dapat Hadiah... wink!! wink!!

Assalamualaikum semua..

Akhirnya dapat jugak aku meluangkan masa untuk blog aku nih. Hari2 aku view blog aku nih tapi takde masa nak wat entry baru.. Bukan bermaksud aku takde idea.. Idea memang banyak tapi keadaan je tak mengizinkan aku untuk update perkembangan aku. Aku nih tak suke kalau update dari komputer lain.. So kalau aku update tuh memang guna lappy sendiri la.. Lappy nih kira salah satu harta yang aku ade lah kan. Even da buruk tapi aku still suke. Da hampir 3 tahun laptop nih berjasa kat aku. Kalau takde laptop nih memang naya jugak la.. Cane aku nak eat assignment aku kalau lappy ni takde. Memang susah lah hidup aku. huhuhu

Sebenarnya aku nak wat entry khas untuk ucapkan ribuan terima kasih aku kat kak nurul n kak huda yang telah memberikan hadiah kepada aku.. Hadiah aku dah sampai.. Hadiah tuh dah smpai banyak hari dah.. Minggu lepas lagi dah sampai.. Tapi tuh lah kan, aku nih kan RAJIN sangat orangnya. hahaha

Hadiah2 tuh sampai serentak tau. Tuh yang suprise tuh.. hehehe


Ni lah hadiah2 yang aku dapat tuh.. Jom layan..



Hadiah daripada Kak Huda..
X10der kaler pink.. i loike!! hehhehe tengs kak huda.. 




  Ni pulak hadiah daripada kak Nurul a.k.a Viwy Gurlish
Suke3.. (senyum sampai telinga dah nih..)hehehe

Saja je aku nak tunjuk hadiah yang aku dapat nih kan.. Mesti nanti ade yang jeles sepecially cik senah n cik rereen.. hahahaa (ko hade??)

Bye.. Sayonara!!

4 comments:

Lily Al-Jamilullail said...

yuhuuu..kunjungan bls, lame xBW...owah hadiah utk ape tu?? nk ckp congrat's jugak :)

ruby said...

tengss.. i menang GA n lucky draw.. hehe

Lady Shana Sweet said...

Jeles!! memang Jeles okeyh... hahahah

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih