Tuesday, April 26, 2011

final exam just around the corner

hoyehh... musim exam kembali menjelang.. maka meja dan katil aku akan penuh dengan buku2 yang bertaburan la nmpknya.. tapi bacenye ciput jer..

jadual exam aku untuk sem ni..
nmpak kecik je jadual tu.. kelik kat gamba klu nak besarkan =))


malehnya aku nak study.. padahal hari Rabu ni dah 1st paper aku.. tapi masih berbeloging lagik.. huk3
apa nak jadi sama gue nih. mood kembali laa kau!

~~jantung hatiku~~
gud luck kepada kosmate yang aku sayangi..
sama2 kita buat yang terbaik untuk exam ni..
chaiiiyookk !!! (^__*)
bila tengok gamba ni rasa muda je lagi..
gambar dah berkurun kot.. ;p
** pssstt : gamba ni aku cilok dr grup kos kite..kuikuikui


mau study lorr.. dah rajin siket.. tapi nak tido dulu kejap.. salam

ADIOSZ

1 comment: