Tuesday, December 20, 2011

AKU , SENAH AND JOGGING ... WOAAHH !!



Assalamualaikum.. 
Selamat pagi cinta!

erkk, sape 'cinta' tu?
Ermm jap mau pikir.

............................ 
Mak, abang, kakak, family, senah, kawan-kawan.. 
follower !! Aku ade ke yang follow blog aku nih?? Huahuahua 
Tu la cinta aku. 

Special one? (bab ni yang payah nak jawab ni..)
 NO NO NO.. takde lagi! hahahaha
Yang part ni, aku serahkan kpd Allah je. 

Hoii makcik! Kau bebel ape nih? Straight to da point je la..

Heee saje je nak bagitau, hari ni aku dan kesayangan aku, Senah g jogging. Nak sihat la katakan.. Nak beli herbalife tak mampu kan. So guna cara tradisional je laa. 

ni bukan aku ngan senah oke! kitorang takde la seksi meksi camni.. hahaha
gambar ni ihsan pakcik google

Jogging! Tu yang terbaik. Umur dah makin meningkat. Badan pon dah di pam-pam. Lemak bermaharajalela. Naik tangga pon dah termengah-mengah. Sukan dah lama tinggal. Bajet badan macam Angelina Jolie walhal macam Giant sudah.. Waa Memang dah tak fit macam dolukala dah la. Sabor je la.

So, berbekalkan keazaman yang kuat, lepas subuh td aku ajak senah g jogging. Nasib baik dia nak. Kalau tak, alamat terkubur la lagi cita-cita aku. (Nampak tak aku malas nakg jogging sorang-sorang! Hampagas punya budak..)

Well, bila dah jogging, badan rase ringan je.. Peluh tak payah cakap la.. Banyak gile keluar! 
Dan yang paling best, pas jogging, otak jadi cergas. Mengantuk pon hilang. So, aku boleh la buat esaimen ! GOOD !!

Kena istiqamah ni. 

p/s: lepas jogging, melantak nasi lemak makcik jujur. Cane tu? hahahaha




** Tengs sudi bace (^___^)


5 comments:

Lady Shana Sweet said...

Masalahnya aku pas joging tido... hahahah

~ azWa ~ said...

owh..patutlah ruby dh slim..ni rupenye rahsia kejayaan ..haha

ruby said...

Lady Shana Sweet: hahaha.. terbaek la. aku kalau ikut ko mmg xde guna jog! ko tape la lemak malu nak lekat kat badan [:D]



_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

ruby said...

sentap hatimaknak.. ayat kakwa xley blah.. gagagaga

Lady Shana Sweet said...

hahhaha kak wa.. kak wa.. meh ar join sekali