Friday, November 19, 2010

contest :: kids & baby photo contest


Wah banyak betul lah aku jumpe contest malam nih mase tengah blogwalking.. Tapi yang paling menarik minat aku ada lah untuk join ====>> contest :: kids & baby photo contest. Aku jumpe contest ni mase aku view blog safiyyah osman.


Jom wat checklist untuk join contest nih.. Takut ade yang tertinggal pulak nanti..hihihi

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com. Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:).. (DONE)

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:) (DONE)

So, mereka yang bertuah adalah ....



3. letakkan banner contest di sidebar anda. (DONE)

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda.. (DONE)

ni gamba anak sedara aku.. yang kecik tuh HUSNA n sorang lagi tuh nama dia ALIYA..geram gile aku kat dua orang nih!!
anak sedara aku memang xde iras aku pon.. jauh beza gile.. diorang cumel!! tapi aku manis jer..ahahaa


5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini. (DONE)

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest. (DONE)

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang. (DONE)

hadiah yang bakal dimenangi ialah
earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


tarikh tutup CONTEST ni sehingga 30 november 2010 .
tapi terpulang pada Kak Safiyyah jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..
so be alert!:)

~~selamat mencuba!!~~

1 comment:

Ct SoLeHa said...

gud luck untuk contest