Thursday, November 11, 2010

.::GENG CONTEST TERMASYUK GIVE AWAY::.

salam semua.. adehh busannya study!! xtau nak bce ape kowt.. da la JUMAAt ni exam. tapi bace notes cikai je.. huk3! ape nak jadi la ngan aku nih.. kemalasan menjadi2 semenjak dua menjak nih..

waa mak, ampunkan anak mak nih.. slalu sangat memain.. bukan ape mak, bukan xnak study tp... lecturer 2 bagi notes sket sngat.. xtawu nak bace ape. da la ade yang xaja pon.. ampun ye mak..next exam anak mak ni pulun abes2 oke!! <<----------- Bajet mak bace la luahan hati nih..hiihhihi


haiipp ape yang aku mengarut nih.??!

tujuan aku buat entry nih sebab nak share ngan korang smua.. kalau2 berminat lah.. mase aku tengah blogwalking td, tetiba jerk terjumpa ngan 1 contest yang beshh.. cam menarik je contest 2.. (cewah..cewah..cewah.. cam la aku tau sangat pasal contest nih.. aku bukannye penah join contest pon sblm nih!!)

so ni la julung2 kalinya aku menjoin or TERjoin contest nih..


TAADDAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
ni dia contest yang aku maksudkan..


eh.. cane buley tersilap plak nih..
ni gamba family aku mase raya lepas!
ngek la kau ni ruby.. huhu
sorry..

oke2.. kali ni serius. serius oke!!


JENG... JENG.. JENGG!!!
!!
!!
!!
!!
!!
!!
!!
ha ni baru la betul


ha tunggu ape lagi.. kalu minta jom la sertai aku.. heehehehee

ni aku bagi link utk korang refer kalau nak tau dengan lebey lanjut lagi..


so slamat mencuba!!


aku tag korunk weh..jom sertai aku

n

3 comments:

honeyz said...

ahaa..jgn asek men2..setad...exam!!!haha..ak pon ja berjinak2 dgn blog..mostly ak tulis dgn emosi blog aku..hahaha...salunya bila emo...kehkeh

s.a.r.a.h. :p said...

gud luck exam ruby :)
da brape lagik paper?

ruby said...

azhani: haha oke la 2.. aku pon sme je..cume skang nih xemo agi..huhu

sarah: tengss ya..
ade lagi 4 paper..waa xbalik raya la cmnih!! sob3