Tuesday, November 16, 2010

.::kAnaK - kaNak riAnG::.

Salam all..

Setelah frust xpat jawab exam tadi dengan jayanya, maka aku pon cube untuk men'cool'kan kembali diri ni agar tak terbawa2 ngan emosi yang sangat tidak baik yang bakal menjejaskan mud aku untuk jawab lagi satu exam sok petang.. hhaa? sok petang exam!!? ko sempat lagi hupdate belog nih ye!

Bukan ape, sebenarnya aku ni xsuke la kalau tension2 sangat.. Nanti aku lagi tension.. so, aku pon wat relax je lah.. relax la sangat.. padahal dlm hati tu mak aii..

Tadi pas sembang2 sket ngan beberapa orang kawan tersayang, diorang ade plan nak keluar makan.. Memandangkan aku ade exam sok, jadi aku malas la untuk ikut sama. Tapi lepas fikir punya fikir, aku ase baik gak kalau aku ikut diorang nih.. Lagipun dah lama kitorang xdapat lepak sesama ramai2.. Selalu kalau kuar ade 2 - 3 orang je.. Dalam mase yang sama aku pon dapat lah menghiburkan hatiku yang sedang diamuk gelisah nih.. Lupe kan sebentar pasal exam..hihihi

Maka, saat yang menggembirakan pon tiba lah dalam diari hidup aku nih.. Kitorang g sebijik keta n sebijik moto.. Ye lah kan, mana muat satu keta tujuh orang.. dah la masing2 saiz cam anak badak je..hahaha.. Yang kena naik moto tu aku n si senah kesayangan aku la.. tapi xpe kitorang memang suka naik moto berdua.. Romantis sket..haha

Mula2 plan nak g makan kat Kembangan Paradise tapi tup-tup kedai tu tutup la pulak.. Terpaksa la tuka plan ke tempat lain plak.. Tempat yang menjadi pilihan adalah......




Malas nak tulis dah.. Layan je lah ape yang aku dapat capture utk moment2 yang best nih..


Sebelum makanan sampai.. POSING la dulu.. hihihi

me wif reen cayang!!


reen.. nurul a.k.a SENAH tersayang.. & aku lerr

Mr. Pres wif Kak Wa..
psstt: sebok tul lah si SENAH nih.. ade je ko kan..haha



MAKANAN.. Oh.. MAKANAN.. Oh.. MAKANAN.. Oh.. MAKANAN!!!!

yeaayy makan time..


makanan aku @ black pepper steak


mix beef steak kalau xsilap aku.. cik reen2 order..


menu pilihan cik Shana a.k.a SENAH @ Grill fish


kak momon punye makanan @ spagetti ape tah nama dia.. huhuhu



Yang lain2 xsempat nak amek gamba sebab makanan da lama smpai.. Lapa sangat..hihihi



Hasilnya..... TADAAA!!!!!!



licin!!!



Kalau korang tringin nak makan kat situ, sile lah g.. Harga dia tak lah mahal sangat.. Buley la kalau nak makan sekali sekala tu kan.. Suasana dia memang best n tempat makan dia ala2 retro sket.. try la g sana.. memang mables lah..


Tengss kepada kawan2 yang sudi meluangkan masa untuk kite sama2 klua.. Dah lama kot xkuar makan sama2 camnih.. Next time kite g mandi2 kat sungai plak k.. Kite g piknik kat sane.. Kompem best..


Alamak! cane gamba mizi xde plak..



KAMI bertujuh.. hihi sayang kamu semua..
***sorry lah senah, gamba ko xde dalam nih.. Tp jgn kecik ati k.. Aku da masukkan gamba ko skali dalam nih.. Ko kan tangkap gmba kitorang td.. hahahahhaaa.. kompem senah kate aku sengal!!

Setakat ni dulu hupdate aku untuk kali nih.. Mau sambung study plak.. Mood utk study da datang balik.. jom study sambil buku bace aku!! ngantuk seyh.. Gud nite


Bye..

3 comments:

Lady Shana Sweet said...

mang ko sengal pon ngeng!! hahahhaha

ruby said...

haha..nak wat cane..xde gmba kite bertujuh.. so aku letak la gmba ko dlm 2 jugak..hahaha

aku suke.. aku suke!!

Amanina Sofea احمدل said...

hye..
beutiful blog i tink..
join my blog..
http://prettydollie-truestory.blogspot.com