Tuesday, November 9, 2010

.::gUd LuCk FiNaL eXaM!!::.



Alhamdulillah. Usai sudah menjawab 2 paper untuk final exam kali ni. Semoga segala usaha yang aku curahkan dapat membuahkan hasil yang setimpal. Segalanya aku serahkan kepada Allah. Usaha sudah. Sekarang tinggal TAWAKAL kepada Allah je. Nikmat Allah begitu indah aku rasakan. Terasa hatiku begitu lapang menjawab exam tadi.

Tq aku ucapkan kepada kak zila, hot mama a.k.a kak iza, asma, kak sal, k.aza, anem n kawan2 yang lain (maaf la xsebut semua.. Jgn kecik ati oke!) sebab membantu memahamkan aku yang lambat faham nih.

Semoga kejayaan milik kita semua.. InsyaAllah..

So pasnih jom kite study untuk next subjek plak.. Jgn main2 cik ruby oii.. Mak antar sini swoh blaja.. Ko asek nak main je eh!! Sesapa tulung kasik pelempang jap.. Bangunkan dari mimpi yang indah nih..

Dah oii.. Dah!! Dah!! Pegi Study sikalang………..!!!



Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan Gud Luck dan Slamat Berstudy kepada Rakan2 Seperjuang..



5 comments:

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

alamak macamane junior aku ni boleh follow akak ni..hahahh...gurau2 je..hehehe..segan lak tetibe..ngehehe :P

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

ruby, akak banyak kali nak follow blog ni..tapi gagal..nampaknye hati2 yg terbang2 ni tutup button follow la..camne niy?.. huhuhu =(

ruby said...

yeke kak..alamak..kne remove la mende 2..
sori baru pasan..hek3..tq gtaw

honeyz said...

ruby!!!gudluck!!!gila meriah blog ang...haha

ruby said...

haha..mne de weh..amatur lg..hehe
tengs sudi jengah belog aku..huhu