Friday, November 26, 2010

perlis permai lagi mempersona!!

Salam semua... 

Dah banyak hari aku tak update blog aku nih.. Maaf la kpd rakan-rakan blogger sebab ade mesej yang tak berbalas.. Aku sekarang kat kampungku terchenta di Perlis. Even tak banyak hari aku kat kampung, akan aku manfaatkan masa yang ada untuk aku maximumkan masa aku kat sini. Bile ada kat kampung nih, susah la untuk aku nak on9 sebab xde masa sangat. Ni pun aku curi-curi masa untuk hupdate perkembangan terkini aku. Banyak sngat aktiviti yang aku buat kat kampung. Next entry nnti aku tunjukkan serba sedikit pasal kampung aku n tempat2 menarik sekitar perlis yang sempat aku capture khas untuk tatapan rakan2 semua. 

Maaf kepada rakan2 yang tak sempat aku balas kunjungan mereka.. Tak pe, aku balik nanti aku balas balik kunjungan korang. hihi

Ok la, mak aku dah panggil tuh.. Next time akan aku update entry2 yang best2 lg k..  Entry nih sekadar untuk maklumkan kat korang semua pasal AKU KAT KAMPUNG!! poyos la budak nih.. membebel je keje!! dush3

bye!!

1 comment:

Lady Shana Sweet said...

mak uda!!!!!! hahahahahah!!! <-- padan muk ko